Voorstellingen


Jaarlijkse Voorstellingen
Jaar 1- Grote Voorstelling
Jaar 2- LeerlingDansProject

Bij Balletstudio van der Stappen bieden we onze leerlingen elk jaar een podiummoment. Het ene jaar geven we een reeks leerlingenuitvoeringen in theater De Lievekamp in Oss.. Dit is meestal een sprookje of een verhaal, dat in de hele voorstelling doorloopt. Het andere jaar vindt het LDP (LeerlingDansProject) plaats, in theater De Pas in Heesch. Er is in het LDP altijd één overkoepelend thema, waarmee de groepen zelf aan de slag gaan om een eigen dans te creëren. Binnen deze voorstelling kunnen de leerlingen dus hun eigen creativiteit, originaliteit en ideeën kwijt.
LDP 2020

Als ik de baas zou zijn…

Zondag 14 juni 2020

De voorstelling van dit jaar “Als ik de baas zou zijn…” heeft weer voor elke groep een eigen invulling. Wat zou jij doen? Waar zou je de baas van zijn en wat zou je beslissen? Wil je dat alle kinderen op school mogen slapen of wil je al het plastic verbannen in heel het land? Wat als jij de baas zou zijn van het hele universum en deze zou kunnen veranderen in...
Op 14 juni geven alle groepen hun beeld van de wereld waarin zij de baas zijn! Ben jij benieuwd naar alle verschillende bazen? Kom vooral kijken naar onze afwisselende dansvoorstelling!

Dansvoorstelling ' Wie is de mol?'

14 - 15 - 16 juni 2019

De dansers en danseressen van Balletstudio van der Stappen nemen jullie mee de televisiestudio in voor het populaire programma Wie is de Mol"?
Aangekomen in de studio begint het avontuur... door de parade heen ... en in de gangen onder de grond, het terrein van de mol, moeten de kandidaten zoveel mogelijk zilver verzamelen voor in de pot.
Echter... de mol saboteert!.
Alles draait om die ene vraag....

Wie is de Mol?Kostuumteam

Onze voorstellingen zijn allen gekostumeerd en daarvoor hebben we gelukkig een heleboel vrijwilligers die helpen dat te realiseren.
Ons vaste team is daarbij onmisbaar. Ze ontwerpen de kostuums, meten, knippen , maken en coördineren alles tot een prachtig geheel, met als resultaat dat onze vele honderden leerlingen in een mooi passend kostuum op het toneel staan!

Grime

Onze dansers worden voor de voorstellingen gegrimeerd en in speciale rollen ook wel gekapt. Daarvoor is Dorothé van Nistelrooij een vaste kracht. Zij ontwerpt, grimeert , coördineert en kapt , samen met vrijwilligers al onze dansers.
Dorothé

Dorothé

Communicatie en PR

Het schrijven van teksten ,het bijhouden van sociale media kanalen en de coördinatie en organisatie van interne en externe communicatie: dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met Madeleine Oosterholt
Madeleine

Madeleine

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide